Грабіжникові, що вкрав телефон у дитини, загрожує 4 роки в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
28.02.2019 · 10:03 · переглядів - 963

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіжу).


Відтак, 25 лютого 2019 року приблизно об 13 годині 42 хвилини знаходячись на вулиці Новоросійська в місті Бердянськ, Запорізької області підозрюваний К., перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння побачив малолітню Л., яка йшла йому на зустріч, та в цей момент у нього виник умисел на відкрите викрадення чужого майна.

Відразу після цього К. підійшов впритул до малолітньої Л. та шляхом ривку обома руками вихопив з її рук мобільний телефон, та з викраденим майном залишив місце злочину.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.186 КК України.

Відкрите викрадення чужого майна (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває, найближчім часом обвинувальний акт відносно зазначеної особи буде направлено до суду для розгляду.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Тарас Мирославович Матвіїшин




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок