Ліквідаторів аварії на колекторі відзначили нагородами

По матеріалам пресс-службы исполкома
06.03.2019 · 15:53 · переглядів - 2269

Міський голова відзначив працівників підприємств, які працювали над ліквідацією аварії на колекторі

Ліквідаторів аварії на колекторі відзначили нагородами

Міський голова Володимир Чепурний та його заступник Григорій Горячов побували сьогодні на КП “Бердянськводоканал”, де відзначили грамотами та подарунками працівників підприємств, які цілодобово і без вихідних працювали над ліквідацією аварії на колекторі та над відновленням нормального водовідведення та водопостачання в місті.

Чепурной Владимир

“Я спеціально приїхав, щоб подякувати вам за роботу. Ви всі фахівці в цьому питанні і знаєте, яку величезну роботу зробили за такий короткий час. Від щирого серця дякую за вашу працю. Ми зараз робимо все можливе, щоб нам виділили кошти, і ми поправили ситуацію на колекторі, і в оздоровчий сезон увійшли нормально, без катаклізмів. Я переживав разом з вами і бачив, як ви працювали. Дякую за те, що ви зробили”, - звернувся до присутніх міський голова Володимир Чепурний.

За самовіддану працю, високий професіоналізм, активну участь у ліквідації наслідків аварії на самопливному каналізаційному колекторі у місті Бердянську грамотами, подяками від міського голови, цінним подарунком — наручними годинниками та премією були відзначені працівники КП «Бердянськводоканал», ТОВ «Азовтрансгруп», ПрАТ «Бердянський Райагропромпостач», ТОВ «Українсько-Британське спільне підприємство АЗМОЛ-Брітіш Петрокемікалс», ТОВ «Ультра Ойл» та “Київводоканал”.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок