В Бердянську затримали "закладника" наркотиків

Бердянськ 24
11.03.2019 · 13:30 · переглядів - 3545

В Бердянську поліцейські затримали підозрюваного у розповсюдженні наркотичного засобу шляхом «закладок»

В Бердянську затримали "закладника" наркотиків

Працівники сектору реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції виявили у місцевого мешканця близько 40 зіп-пакетів з наркотичною речовиною «метадон», які він зберігав з метою збуту. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

9 березня наряд сектору реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції, під час проведення поверхневого огляду чоловіка вилучили близько 40 зіп-пакетів з наркотичною речовиною «метадон» та записну книжку з адресами, куди чоловік мав покласти «закладки».

Раніше судимого жителя Бердянська 1978 року народження, затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок