Житель району попросив у сестри телефон щоб зателефонувати, але в підсумку вкрав гаджет

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
28.03.2019 · 12:37 · переглядів - 506

Чернігівським відділом Бердянської місцевої прокуратури здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч.1 ст.190 КК України (Шахрайство).


Так, у лютому 2019 році, Ф. який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, діючи умисно, маючи умисел спрямований на незаконне заволодіння чужим майном, шляхом зловживання довірою, при цьому заздалегідь не бажаючи повертати майно власнику, прийшов за місцем мешкання своєї сестри. Перебуваючи на території подвір’я домоволодіння останньої, Ф., під приводом здійснення дзвінка по мобільному телефону, умовив останню надати йому, мобільний телефон, при цьому, пообіцявши потерпілій повернути мобільний телефон цього ж дня. Заволодівши вказаним мобільним телефоном, шахрай відвіз його до м.Бердянську Запорізької області, де в послідуючому розпорядився ним на власний розсуд, продавши телефон, тим самим спричинивши потерпілій  матеріальні збитки.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до суду.

Прокурор Чернігівського відділу
Бердянської місцевої прокуратури

В’ячеслав Анатолійович Головкін




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок