В Приморську за розбій та грабежі затримали банду з п'яти чоловік

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
28.03.2019 · 16:12 · переглядів - 819

Задокументовано протиправну діяльність 5 осіб, мешканців різних регіонів України, які об’єднались для незаконного заволодіння майном, у тому числі мешканців м. Приморська та Приморського району.


За процесуальним керівництвом Приморського відділу Бердянської місцевої прокуратури Запорізької області під час досудового розслідування, яке перебуває у провадженні СВ Приморського ВП Бердянського ВП в Запорізькій області задокументовано протиправну діяльність 5 осіб, мешканців різних регіонів України, які об’єднались для незаконного заволодіння майном, у тому числі мешканців м. Приморська та Приморського району.

Зокрема, 12.02.2019 після вчинення розбійного нападу на мешканця Приморського району Запорізької області затримано 5 осіб, яким повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Відносно всіх підозрюваних судом за клопотанням органу досудового розслідування судом застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

На теперішній час досудове розслідування триває. За результатами якого буде вирішено питання про направлення обвинувального акту до суду для розгляду по суті.

Прокурор Приморського відділу
Бердянської місцевої прокуратури

К.Федорченко




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок