В Приморську чиновник завчасно заплатив підряднику і тепер може сісти на п'ять років

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
28.03.2019 · 16:22 · переглядів - 1784

Приморським відділом Бердянської місцевої прокуратури Запорізької області приділяється постійна увага фактам розтрати та привласнення бюджетних коштів.


Зокрема у лютому поточного року до Приморського районного суду Запорізької області обвинувальний акт у кримінальному проваджені вказаної категорії.

Під час досудового розслідування встановлено, що виконувач обов’язків начальника одного з відділів Приморської міської ради Запорізької області, безпідставно, незаконно прийняв рішення про перерахування грошових коштів місцевого бюджету на рахунок суб’єкта господарювання за виконання робіт, які на час проведення розрахунку виконані не були.

У максимально стислі строки зібрана достатня кількість доказів для завершення досудового розслідування та обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України (Розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) за вказаним фактом направлено до Приморського районного суду Запорізької області.

Покарання за вчинення зазначеного злочину передбачено обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прокурор Приморського відділу
Бердянської місцевої прокуратури

К.Федорченко




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок