"Бердянськводоканал" запустив процедуру встановлення загальнобудинкових приборів обліку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.04.2019 · 10:49 · переглядів - 2372

Начальник служби реалізації послуг та контролю КП "Бердянськводоканал" Вікторія Лернер, під час апаратної наради в мерії, розповіла деталі процедури встановлення загальнобудинкових приборів обліку водопостачання.


Мешканців багатоквартирних будинків в мікрорайонах АКЗ, РТС, Азмол, Колонія, Центр міста повідомили про запуск процедури комунальним підприємством по встановленню загальнобудинкових лічильників водопостачання. Впродовж двох місяців мешканці мають висловити свою позицію з даного приводу.

На загальних зборах будинку мешканці мають ухвалити рішення про згоду або на погодження умов встановлення лічильника. Це рішення має бути прийнято колегіально — одноосібні відмови, які вже надходять на адресу підприємства, враховані не будуть. Сума за встановлення лічильника буде розподілена між всіма мешканцями будинку, - повідомила Вікторія Лернер.

В разі відмови мешканців, комунальне підприємство буде направляти матеріали в суди. Вікторія Лернер переконана, що Феміда стане на сторону комунального підприємства, а бердянцям доведеться оплачувати ще й судові збори.

В разі, якщо мешканці запропонують послуги спеціалістів для проведення робіт чи матеріали — сума за лічильник буде зменшена. Після встановлення прибору обліку, різниця між загальними даними індивідуальних лічильників з показаннями загальнобудинкового прибору, буде розподілена пропорційно між всіма мешканцями будинку.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок