Депутати закликали мера не поспішати з монтажем загальнобудинкових лічильників води

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.04.2019 · 20:23 · переглядів - 1879

На позачерговій сесії міської ради відбулось достатнє жваве обговорення ініціативи "Бердянськводоканалу" з приводу встановлення загальнобудинкових лічильників води. Зокрема Олександр Свідло запропонував утриматись від поспішних рішень.


Так, депутат Свідло нагадав міському керівництву аналогічну ситуацію із загальнобудинкових лічильниками газу, коли Міськгаз активно розпочав монтаж приборів обліку, а через деякий час Верховна Рада відмінила Закон.

Свидло Александр

Для чого так поспішати? Так є Закон, так водоканал може запускати його реалізацію, але для чого приймати необдумані рішення? У нас і так один з найвищих тарифів на воду, давайте почекаємо завершення виборів, можливо це рішення буде відмінено. Крім того, для чого весь тягар перекладати на споживачів? Давайте обдумаємо варіант встановлення лічильників за рахунок бюджету, - запропонував Олександр Свідло.

В свою чергу, депутат Цуканов зауважив, що від результатів виборів Президента Закон не зміниться. Володимир Чепурний наголосив, що дане питання буде проаналізовано і влада розгляне можливість реалізації запропонованої пропозиції.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок