В Бердянську відкрили притулок для жінок

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.04.2019 · 14:16 · переглядів - 1654

Притулок розрахований на 12 жінок з дітьми. Перебувати в Центрі можна 2-3 місяці.

В Бердянську відкрили притулок для жінок

На відкриття Центру захисту жінок до Бердянська завітали заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович, Генеральний консул Німеччини в Донецьку Вольфанг Мьоссінгер, заступник представника Фонду народонаселення ООН в Україні Павло Замостьян та інші.

Заступник міністра Наталя Федорович відзначила, що подібний притулок 9-й в Україні і другий, відкритий за допомоги фонду GIZ та народонаселення ООН.

Міський голова Володимир Чепурний підкреслив, що в притулку одночасно можуть перебувати до 12 жінок з дітьми. Всі вони отримуватимуть медичну допомогу, консультації психологів та юристів.

Як показує практика функціонування інших аналогічних при клубів в Україні, 2-3 місяці достатньо, щоб жінка визначилась зі своєю подальшою долею.

Генеральний консул Німеччини, представники Фонду народонаселення ООН та GIZ відзначили, що відкриття даного центру чергове підтвердження підтримки Приазов'я з боку міжнародних партнерів. В свою чергу заступник голови ЗОДА Едуард Гугнін відзначив, що Бердянськ є одним із флагманів в Запорізькій області з реалізації соціальних проектів за міжнародної підтримки.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок