Наркоторговцю загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
11.04.2019 · 17:09 · переглядів - 736

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту.


Так, 10 квітня 2019 року працівниками поліції проведено санкціонований обшук в м.Бердянськ, в ході проведення якого у громадянки П. виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, які вона діючи з єдиним умислом незаконно зберігала з метою подальшого збуту.

Також, органом досудового розслідування зафіксовано два епізоду збуту гр..П. особливо наркотичного засобу на територіїм.Бердянськ.

За наслідками проведення комплексу слідчих (розшукових) дій підозрювану затримано на підставі ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Слідчим за погодженням з прокурором до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На теперішній час досудове розслідування триває. Правопорушниці загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурор
Бердянської місцевої прокуратури

О.Кривцун




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок