Служба зайнятості - надійний помічник жінкам на шляху до впевненості у майбутньому

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
22.04.2019 · 10:09 · переглядів - 291

Традиційно протягом квітня в Запорізькій області триває Місячник зайнятості жінок

Служба зайнятості - надійний помічник жінкам на шляху до впевненості у майбутньому

Працевлаштування жінок залишається однією з актуальних проблем. Як свідчить статистика, серед безробітних жінок, які перебувають на обліку в центрах зайнятості Запорізької області, третина мають досить високий  професійний та освітній рівень. Нажаль, дисбаланс попиту й пропозиції  робочої сили не на користь жінкам: на більшості підприємств використовується праця чоловіків.

З метою підвищення ефективності надання соціальних  послуг, спрямованих на підтримку трудової активності жінок в сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування цієї категорії громадян, 16 квітня поточного року в Бердянському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар на тему «Жінка на ринку праці». Захід був присвячений жінкам, які у зрілому віці з різних особистих і життєвих обставин втратили роботу.

На семінарі були розглянуті наступні питання: як позиціонує себе жінка на ринку праці; які перешкоди виникають у жінок у зрілому віці при пошуку  роботи та працевлаштуванні, як подолати ці бар’єри; як підвищити власну мотивацію до праці та життєву позицію щодо працевлаштування; що впливає на самооцінку жінки в зрілому віці, як підняти самооцінку; як не боятись змінювати свою діяльність; переваги зрілого віку на ринку праці та інші.

Семінар «Жінка на ринку праці» постійно проходить у Бердянському міськрайонному центрі зайнятості, допомагає підвищити самооцінку, сприяє мотивації до працевлаштування та створенню умов для самореалізації жінки як особистості.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок