В Бердянську сімейна сварка завершилась вбивством

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
22.04.2019 · 12:02 · переглядів - 7026

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства при перевищенні меж необхідної оборони.


В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів встановлено, що в приміщенні квартири у місті Бердянську мешкали: мати 1966 р.н., ії донька 1989 р.н. зі своєю малолітньою дитиною, син 1985 р.н. та його співмешканка 1986 р.н. Потерпілий та його співмешканка ніде не працювали, часто зловживали спиртними напоями в зв’язку з чим серед членів сім’ї виникали конфлікти.

18.04.2019 вдень загиблий та його співмешканка вживали спиртні напої. Приблизно в 18 годину у потерпілого з його матір’ю та сестрою виникла сварка в зв’язку з тим, що вони не хотіли давати йому гроші на придбання спиртного. Під час цієї сварки потерпілий, знаходячись позаду сестри, яка стояла біля кухонного стола, обхопив її шию рукою та зігнувши її в лікті став здавлювати.

В цей час сестра тримала в руках ніж, яким перед цим різала хліб. В процесі боротьби, захищаючись від дій брата, підозрювана змогла послабити захват її шиї та вивернувшись нанесла потерпілому два удари ножем в ліву половину грудної клітини в поперековій ділянці від яких він помер.

За фактом умисного вбивства при перевищенні меж необхідної оборони Бердянським ВП ГУНП в області зареєстровано кримінальне провадження за ст.118 КК України. До підозрюваної особи обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Досудове розслідування триває, найближчім часом обвинувальний акт відносно зазначеної особи буде направлено до суду для розгляду.

Заступник керівника
Бердянської місцевої прокуратури
старший радник юстиції

Р. Парсенюк




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок