У Бердянському відділі поліції молодим співробітникам вручили перші офіцерські погони і відзнаку Міністра внутрішніх справ

По матеріалам пресс-службы полиции
23.04.2019 · 12:46 · переглядів - 631

Як зазначив начальник Бердянського відділу поліції Володимир Вашедський – нема нічого кращого ніж починати робочу неділю з приємного.

У Бердянському відділі поліції молодим співробітникам вручили перші офіцерські погони і відзнаку Міністра внутрішніх справ

Сьогодні на загальних зборах особового складу такою подією стало оголошення про присвоєння першого офіцерського звання дільничному офіцеру поліції Наталії Слепченко і інспектору сектору кадрового забезпечення Світлані Уфімцевій. Вони отримали новенькі погони «лейтенантів поліції», вітання і настанови колективу, і керівництва відділу. 

Дуже знакова подія, що серед співробітників кримінальної поліції,які з нагоди 100 - річчя Карного розшуку отримали відзнаки МВС є старший оперуповноважений кримінальної поліції Бердянського відділу капітан поліції Денис Малий. Йому було вручено «Подяку» Міністра внутрішніх справ України «За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу та наполегливість». Це достойна оцінка роботи самого співробітника, групи відділу кримінальної поліції «Район», яку він очолює , і діяльності всієї Бердянської поліції.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок