Бердянські поліцейські виявили у двох чоловіків виловлену рибу, занесену до Червоної книги України

По матеріалам Пресс службы полиции
25.04.2019 · 17:50 · переглядів - 3318

Працівники водної поліції, під час операції «Нерест», викрили двох громадян, які в місті Бердянськ забороненими засобами здійснювали вилов риби. Серед виловленого була риба, яка занесена до Червоної книги України. Стосовно порушників складені адміністративні протоколи.

Бердянські поліцейські виявили у двох чоловіків виловлену рибу, занесену до Червоної книги України

24 квітня співробітники сектору водної поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, під час патрулювання, на водоймі на території Національного парку «Приазовський» у місті Бердянськ виявили двох громадян, які забороненими засобами (павук) здійснювали вилов риби.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу, інспекторів Національного парку. На момент огляду, серед виловленого були види риб, які занесені до Червоної книги України.

Стосовно правопорушників, чоловіків 1973 та 1964 років народження, складено адміністративні протоколи за ознаками ч.4 ст.85 (Порушення правил використання об'єктів тваринного світу) та ст.90 (Порушення вимог щодо охорони видів тварин і рослин, занесених до Червоної книги України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок