Приморську банду з п'яти чоловік судитимуть в Бердянському суді

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
03.05.2019 · 12:11 · переглядів - 844

Задокументовано протиправну діяльність 5 осіб, мешканців різних регіонів України, які об’єднались для незаконного заволодіння майном, у тому числі мешканців м. Приморська та Приморського району.


За процесуальним керівництвом Приморського відділу Бердянської місцевої прокуратури Запорізької області слідчим відділенням Приморського ВП Бердянського ВП в Запорізькій області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно 5 осіб, мешканців різних регіонів України, які об’єднались для незаконного заволодіння майном, у тому числі мешканців м. Приморська та Приморського району.

Зокрема, як раніше повідомлялось 12.02.2019 після вчинення розбійного нападу на мешканця Приморського району Запорізької області затримано 5 осіб, яким повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій) та застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

На підставі ухвали Запорізького апеляційного суду підсудність зазначеного провадження визначена за Бердянським міськрайонним судом Запорізької області.

Прокурор Приморського відділу
Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області

Федорченко Констянтин Володимирович




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок