Полку "Азов" - 5 років

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.05.2019 · 22:03 · переглядів - 2801

Полк “Азов” відзначив 5-ту річницю з дня заснування. Привітання з передової, подяки бердянських волонтерів — так азовці відзначали свою п’яту річницю.

Полку "Азов" - 5 років

Впродовж дня для всіх охочих функціонували декілька локацій на набережній — конкурси малюнків, курси поводження зі зброєю, виставка військової техніки.

Ввечері на Приморській площі, традиційно, разом з мешканцями міста, бійці полку Азов відзначали 5-ту річницю з дня заснування. Військові подякували містянам та волонтерам, які  з перших днів існування тоді ще батальйону надавали підтримку та допомогу добровольцям.

Від імені бердянців, які в 2014-му допомагали учасникам добровольчого руху, привітали Олександр Величко, який виділив базу відпочинку на Косі для розміщення добровольців, перевізник Валерій Коломоєць — допомагав технікою та сприяв оснащенню транспортних засобів для виконання бойових завдань на передовій. Висловили подяку за мирне небо над нашим містом також Сергій Кашпор, Анна Пшенична та Дмитро Зубович.

Командири полку Черкас, Масе та Бугай в своїх привітальних промовах запевнили, що “Азов” продовжуватиме боронити землю від окупанта до перемоги і відновлення контролю українських військових над всією територією України. Завершився урочистий захід запаленням смолоскипів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок