У Бердянську розглядається можливість розробки соціальної картки мешканця міста

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
07.05.2019 · 12:45 · переглядів - 1473

Необхідність та можливість розробки соціальної картки мешканця Бердянська, перелік пільг, послуг та знижок, які можуть туди увійти, - ці та інші питання обговорювали сьогодні на першій робочій нараді, яка пройшла під керівництвом заступника міського голови Юлії Дойнової


У засіданні взяли участь представники управління праці та соціального захисту населення, управління економічного розвитку, відділу транспорту та зв’язку, Центру надання адміністративних послуг, представників перевізників, філіалів трьох банків тощо.

Як пояснила заступник міського голови Юлія Дойнова, мета зустрічі — спираючись на досвід інших міст обговорити необхідність впровадження соціальної картки мешканця Бердянська, а також запропонувати, що вона може в себе включати. На прикладі інших міст це може бути пільговий проїзд у міському транспорті, знижки у аптеках чи торговельних мережах, можливість проведення розрахунків, нарахування на таку картку зарплатні чи пенсії тощо.

Через два тижні робоча група збереться знову вже із конкретними пропозиціями, що може включати в себе соціальна картка бердянця.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок