ДТП в Бердянському районі з постраждалими, викриття плантації коноплі та аварія при непрацюючому світлофорі

По матеріалам прес-служби Бердянського відділу поліції
08.05.2019 · 12:22 · переглядів - 1706

Інформаційна довідка про стан оперативної обстановки на території м. Бердянська і Бердянського району за 07.05.2019 року.


За минулу добу до Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області надійшло 81 звернення громадян, в 6 випадках малися ознаки кримінальних правопорушень і вони були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, до адміністративної відповідальності притягнено 12 осіб.

Дільничними офіцерами поліції Русланом Варченко, Валентином Тиховодом, Олександром Клименко в смт Андріївка, Бердянського району 07.05.2019 року було виявлено невеличку плантацію коноплі. Як з’ясувалось її висадив, дбайливо прополював, поливав місцевий громадянина 1982 року народження. Ділянку вибрав серед очерету, де поблизу випасав своїх кіз. Врожаю він не отримає – всі 26 кущів викорчувано. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снодійного маку або конопель), санкції за якою передбачають покарання у вигляді штрафу або обмеження волі до 3-х років.

Звертаюсь до громадськості – якщо хтось має інформацію про факти вирощування заборонених рослин, прошу повідомляти до Бердянського відділу поліції .

На адресу керівництва відділу надійшла подяка від мешканки міста. Її 84-ти річна матір, яка слабо орієнтується на місцевості, пішла прогулятися і заблукала. Інспектори сектору реагування Андрій Чепак і Ігор Коваль, перевіряючи інформацію, яка надійшла від жителів військового містечка, знайшли її і відвезли додому. Жінка не постраждала.
За добу сталося 2 ДТП з потерпілими.

08.05.2019 о 04:08 надійшло повідомлення, що на трасі Токмак – Бердянськ, в районі с.Дмитрівка, Бердянського району сталося ДТП. За попередніми даними водій автомобіля «ДАФ», під керуванням жителя м.Токмак, 1979 року народження, рухався по трасі з м. Токмак і, не доїжджаючи близько 1 км до с. Дмитрівка, здійснив зіткнення з авто «Мерседес Бенс» - водій 1966 року народження, житель Бердянського району, який стояв на правій стороні узбіччя у зв’язку з технічною несправністю. В наслідок ДТП постраждали водій і пасажир автомобіля «ДАФ» – з травмами різної ступені важкості їх доправили до лікарні. Триває перевірка.

08.05.2019 року о 7.50 до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення, що на пр. Праці, біля готелю «Бердянськ», сталося ДТП між автомобілями «Славута» та «Лада Калина». За попередніми даними зіткнулися автомобіль «Славута» під керуванням громадянина 1984 року народження , який рухався по вул.Італійська (головній), і автомобіль «Лада Калина», під керуванням громадянина 1995 року народження, який рухався по пр.Праці (другорядна). На момент зіткнення світлофори не працювали у зв’язку з проведенням ремонту. Травму отримав пасажир автомобіля «Славута». Триває перевірка обставин.

Будьте уважними на дорозі. 

По всім питанням стосовно охорони публічного порядку, інформацію про злочини, що скоєні або готуються, про місця виготовлення, розповсюдження наркотичних речовин, саморобних алкогольних напоїв можна повідомляти по телефонам довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 – чергова служба сектору реагування Бердянського відділу поліції.

Начальник Бердянського відділу поліції Володимир Вашедський




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок