Поліцейські за отримання хабара затримали посадовця міста Бердянськ

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
10.05.2019 · 11:44 · переглядів - 3052

Під час отримання неправомірної вигоди працівники Управління захисту економіки та слідчі затримали спеціаліста однієї із державних установ міста Бердянськ. За безперешкодне вирішення питання із оформлення дозвільної документації чоловік взяв 10 тисяч гривень

Поліцейські за отримання хабара затримали посадовця міста Бердянськ

8 травня співробітники Управління захисту економіки разом зі слідчими Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області задокументували факт отримання неправомірної вигоди.

Спеціаліст однієї із державних установ міста Бердянськ, чоловік 1988 року народження, у службовому кабінеті одержав від громадянки 10 тисяч гривень за швидке та безперешкодне вирішення питання з підготовки і видачі дозвільної документації.

На даний час речові докази вилучені. Посадовця затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Бердянська прокуратура здійснюється процесуальне керівництво

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірних грошових коштів працівником Бердянського відділення ПАТ «Запоріжгаз».

08.05.2019 головний інженер Бердянського відділення ПАТ «Запоріжгаз», отримав від мешканки м. Бердянськ неправомірну вигоду в розмірі 10000 грн. за вирішення питання щодо підключення до домоволодіння заявниці газо проводу. Після чого слідчим СВ Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області одразу був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі працівнику Бердянського відділення ПАТ «Запоріжгаз» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.368 КК України.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок