Бердянець друкував долари в Краматорську

По матеріалам Прес-служба прокуратури Донецької області
14.05.2019 · 09:12 · переглядів - 2212

На Донеччині затримано злочинну групу, яка займалась незаконним продажем фальшивих доларів США

Бердянець друкував долари в Краматорську

13 травня прокуратурою Донецької області спільно зі співробітниками Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській  областях та слідчими Головного управління Національної поліції України в Донецькій області викрито 31-річну та 39-річного мешканців м. Краматорська, а також 42-річного мешканця м. Бердянська у  скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199 (виготовлення та збут підроблених грошей) КК України.

У ході першочергових слідчих дій встановлено, що зазначені особи виготовляли під замовлення за допомогою спеціальних технічних засобів та збували у Краматорську підроблені кошти іноземної валюти, а саме долари США.

Зокрема задокументовано факт продажу учасниками групи 3 900 доларів США з ознаками підроблення за ціною 21 400 грн. Під час передачі вказаних коштів оперативному покупцю зловмисників викрито.

У ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігурантів виявлено та вилучено спеціальні технічні засоби, за допомогою яких виготовлялись підроблені грошові кошти, та 3 900 фальшивих «доларів США».

На теперішній час трійцю затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішуються питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні зазначеного правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок