Прокуратура перевірила медиків 77 колоніі, по результатам звільнили психолога установи

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
15.05.2019 · 10:59 · переглядів - 1325

В квітні поточного року Бердянською місцевою прокуратурою проведено перевірку дотримання працівниками медико-санітарної частини вимог кримінально виконавчого законодавства та медико-санітарного забезпечення засуджених в ДУ «Бердянська виправна колонія №77».


За дорученням місцевої прокуратури лікарями КУ «Бердянського психоневрологічного диспансеру» ЗОР проведено перевірку медико-санітарної частини ДУ «Бердянська виправна колонію №77».

В ході перевірки встановлені факти не належної організації та ведення медичної документації лікарем – психіатром, також здійснювався огляд та консультація хворого засудженого Т., який скаржився на незадовільний психічний стан здоров’я та потребував повторного стаціонарного лікування в умовах психіатричної лікарні.

Лікарем-психіатром проігноровано рекомендації лікарів КУ «БПНД», огляд хворого засудженого провів через два місяці а направив на лікування, лише через  місяць після огляду. В наслідок неналежного виконання своїх обов’язків, засуджений не отримав своєчасної психіатричної допомоги.Бердянською місцевою прокуратурою внесена вказівка начальнику філії ДУ «Центру охорони здоров’я ДКВС України» у Запорізькій області.За результатом огляду 03.05.2019 лікаря-психіатра звільнено з займаної посади.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
радник юстиції

Микола Олександрович Васильєв

Всі новини стосовно подій у колонії читайте тут - Колонія 77 Бердянськ

Тэги: колония 77



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок