Кредит-менеджер розклеювала оголошення про видачу кредитів, за що отримала штраф

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.05.2019 · 16:03 · переглядів - 840

Черговий приклад покарання за розклеювання оголошень у невстановлених для цього місцях знайшов місце сьогодні, 15-го травня, на засіданні адміністративної комісії.


Розклеювання оголошень різноманітного змісту на стовпах, фасадах будинків, зупинках і, навіть, на деревах — для нашого міста вже буденність. Останнім часом на адміністративних комісіях дедалі частіше постають перед відповідальністю безпосередні творці цього безладу.

Черговий штраф за розклеювання оголошення про швидку видачу кредитів отримала дівчина, яка працює менеджером в цій же фірмі з видачі кредитів. Як пояснила відповідачка, відповідне завдання перед нею було поставлено керівництвом фірми. Правопорушення дівчина скоїла вперше і запевнила, що більше таких дій вчиняти не буде, а ті оголошення, які розклеїла одразу ж зняла. При чому, за її ж словами, всього вона встигла розклеїти не більше 5-ти бланків.

Враховуючи той факт, що дівчина з'явилась на комісію, пояснила свою поведінку, власноруч ліквідувала наслідки скоєного правопорушення і пообіцяла, що подібного більше роботи не буде, члени комісії вирішили застосувати мінімальну суму штрафних санкцій — 340 гривень.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок