Комісія оштрафувала чоловіка за його власну заяву...

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.05.2019 · 16:14 · переглядів - 2132

Певною мірою в абсурдну ситуацію поставили самі себе члени адміністративної комісії, які на сьогоднішньому засіданні оштрафували чоловіка за його ж заяву про узаконення  встановленої споруди.


Мешканець Мелітопольського шосе, в подвір'ї будинку, біля власного сараю встановив на загальноміській території невеличку металоконструкцію. Чоловік пояснив свої дії необхідністю складування речей. За його словами, з одною із сусідок стався конфлікт з цього приводу. Чоловік вирішив, що жінка напише на нього скаргу і подав заяву на узаконення споруди.

Обставини походження протоколу члени комісії встановили вже після голосування, за результатами якого, враховуючи факт самовільного зайняття міської території, було винесено штраф 340 гривень. В підсумку виявилось, що джерелом походження протоколу стала не скарга, а заява самого ж відповідача...

В даному контексті виникає запитання не тільки до членів комісії, а й до авторів адміністративного протоколу, які вирішили притягнути до відповідальності людину, яка самостійно намагалась вирішити проблему.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок