В Бердянську пройшов інформ – дайджест «Авеню сучасних професій»

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
17.05.2019 · 14:53 · переглядів - 179

Коли ти потрапляєш до бібліотеки, всередині народжується дивне відчуття, виникає бажання поринути в той незвіданий світ, що ховається в сторінках книги.

В Бердянську пройшов інформ – дайджест «Авеню сучасних професій»

16 травня поточного року на базі Бердянської міської централізованої  бібліотеки з метою ознайомити молодь з ефективним пошуком роботи, дати рекомендації щодо проходження співбесіди,  навчити складати резюме та вміти себе презентувати роботодавцю, пройшов інформ – дайджест «Авеню сучасних професій».

Задля інформування присутніх з нагальної теми, завідувач сектору юнацького абонементу відділу обслуговування центральної бібліотеки Тушина Т.М. запросила провідного фахівця з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлію Костенко.

В свою чергу Юлія Костенко ознайомила присутніх з послугами, що надають фахівці центру зайнятості, пояснила порядок реєстрації та перебування на обліку, а також розповіла що необхідно робити для успішного працевлаштування, дала корисні поради та відкрила таємниці деяких хитрощів, як успішно пройти співбесіду, акцентувала увагу на hard і soft- skils, які цікавлять роботодавця та якими повинен володіти сучасний кваліфікований спеціаліст, навчила молодь складати резюме, продемонструвала за допомогою мультимедії сучасний вид самопрезентації – відеорезюме. На згадку залишила методичні буклети, які допоможуть молоді в їх професійному майбутньому.

Наприкінці заходу діти ставили багато запитань, які їх турбували, Юлія Костенко з радістю задовольнила учнів своїми відповідями.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок