Зловмисник, вчинивший наругу над 49 могилам, може отримати 7 років в'язниці

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
17.05.2019 · 16:34 · переглядів - 657

За період з жовтня - листопада 2018 року зловмисником вчинено наругу з корисливого мотиву над 49 могилами на території с.Ланцеве, Більмацького району.


Так, 05.10.2018 року приблизно о 19 годині 00 хвилин раніше судимий 35 річний мешканець с.Трудове, Більмацького району, рухався на мотоциклі, який перебуває у його володінні, із с. Ланцеве, Більмацького району, Запорізької області в напрямку с. Більманка, Більмацького району, побачив цвинтар, який розташований у с. Ланцеве, з’їхав з дороги та залишив вищевказаний мотоцикл поруч з дорогою на узбіччі. Після чого обвинувачений пішки направився на територію вищевказаного цвинтаря, маючи умисел, направлений на таємне викрадення предметів, що знаходяться на місці поховання, ігноруючи моральні засади суспільства в частині поваги до померлих та місць їхнього поховання зайшов до території цвинтаря, яка огороджена парканом, через відчинені  металеві ворота. Потім обвинувачений направився до пам’ятника на місці поховання покійного Є. вищезазначеного цвинтаря, де з  корисливих мотивів за допомогою обох рук підняв гранітний квітник, розрив руками землю та демонтував металеві труби, після чого продовжуючи свій злочинний намір аналогічним способом демонтував металеві труби ще на п’яти могилах.

Після чого, злочинець вищевказані металеві предмети, переніс до свого мотоциклу з платформою, та склав на платформу, яка прикріплена до вказаного мотоцикла, та разом з вказаними металевими предметами направився до лісосмуги де з їх залишив.

Наступного дня обвинувачений на мотоциклі який перебуває у його володінні прибув до лісосмуги та забрав металеві предмети, які відвіз до смт. Комиш-Зоря, Більмацького району, Запорізької області, де продав їх як металобрухт.

За період з жовтня - листопада 2018 року зловмисником вчинено наругу з корисливого мотиву над 49 могилами на території с.Ланцеве, Більмацького району.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років.

Прокурор Куйбишевського відділу
Бердянської місцевої прокуратури
молодший  радник юстиції

В.В. Віницький




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок