Більшість пляжів міста передано в оренду або укладено договори про спільну діяльність

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.05.2019 · 11:16 · переглядів - 1095

Всього в Бердянську нараховується 70 пляжних територій, з них 39 у спільній діяльності, 31 експлуатуються на умовах договорів з виконкомом. Комунальники запевняють — всі пляжі будуть готові до сезону до 1-го червня.


За інформацією директора КП “Рятувально-водолазна служба” укладено 50 договорів на обстеження дна. 43 з них вже пройшли обстеження. Завершити огляд пляжів Верхової та Коси комунальники планують одразу після завершення східного вітру.

Крім того, планується розглянути можливість проведення обстеження дна на території дамби. Це питання буде вирішено окремо, зазначив міський голова. На дамбі Слобідки, традиційно, буде оновлено написи про заборону купання, а також, небайдужі бердянці висловили готовність виготовити інформаційні щити з інформацією про небезпеку відпочинку на дамбі.

Продовжується вивезення комки, за вчорашній день утилізовано 40 кубічних метрів. За словами Олександра Врублевського щодня три співробітники комунального підприємства займаються розчисткою пляжів. З початком сезону кількість людей необхідно збільшувати.

Тэги: Сезон 2019



Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок