Поліцейські в Бердянську вилучили автоматні набої та гранати

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
23.05.2019 · 20:52 · переглядів - 848

Поліцейські в місті Бердянськ вилучили набої до автомату Калашникова, гранату РГД-5 та гранату для підствольного гранатомету. Вилучене направлено на дослідження


23 травня, під час проведення профілактичних заходів, спрямованих на виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області біля будинку по вулиці 8 Березня у місті Бердянськ виявили у раніше судимого чоловіка 1990 року народження боєприпас. Слідчим за участі працівників Вибухотехнічного управління вилучено гранату РГД-5 та запал до гранати УЗРГМ.

Також в місті Бердянськ працівники відділу кримінальної поліції в одному з гаражних кооперативів виявили у громадянина 1976 року народження 30 набоїв калібру 5,45 та гранату ВОГ-М для підствольного гранатомета.

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За всіма фактами вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок