О. Врублевський: "Всю траву з пляжів наше підприємство вивезти не зможе"

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.05.2019 · 13:26 · переглядів - 1138

На нараді з орендарями пляжів керівник КП “Рятувально-водолазна служба” Олександр Врублевський заявив, що його підприємство самотужки не зможе впоратись з розчищенням міських пляжів від трави.


Врублевский Александр

- Щодня наше підприємство вивозить траву з пляжів. Однак, власними силами, під час курортного сезону,  ми не зможемо охопити всі пляжі, які потерпають від трави. Прошу допомоги у власників готелів на Слобідці, орендарів пляжів та громадських активістів. Давайте спільними зусиллями збирати і вивозити траву з пляжів, - заявив Олександр Врублевський.

В свою чергу депутат Віталій Байдала зауважив, що комунальникам, враховуючи невтішні прогнози по засміченню пляжів морською травою і в цьому році, було б доцільно прорахувати калькуляцію вивезення однієї машини комки, включно з роботою комунальників. І на початку курортного сезону підготувати типові договори на відповідні роботи, щоб після шторму трава не загнивала на сонці, а оперативно збиралась і утилізовувалась.

Пропозиція Віталія Байдали не знайшла підтримки у Олександра Врублевського, в підсумку обговорення проблеми конструктивом не завершилось

Тэги: Сезон 2019



Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок