Без добровільних внесків? В. Чепурний різко висловився про практику прийому пожертв в лікарні

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.05.2019 · 10:30 · переглядів - 2558

На черговій апаратній нараді в мерії, під час обговорення питання про добровільні внески в міській лікарні, Володимир Чепурний заявив, що виступає категорично проти такого явища і тепер особисто буде контролювати ситуацію в ТМО.

Без добровільних внесків? В. Чепурний різко висловився про практику прийому пожертв в лікарні

Чепурной Владимир

- Відтепер, щоб жодного напису про добровільні пожертви в лікарні не було! Юлія Вікторівно (заступнику міського голові Юлії Дойновій — прим. редакції), взяти це питання на контроль! Тепер я буду особисто заїжджати в лікарню і перевіряти, як виконується моє розпорядження, - заявив Володимир Чепурний.

Дискусію з приводу прийому пожертв від пацієнтів викликала інформація від активістів про інцидент, який трапився з одним із учасників АТО — для надання ургентної допомоги бердянські медики запропонували внести пожертву і заповнити відповідну документацію.

Головний лікар ТМО Дмитро Єгоров відзначив, що в лікарні достатньо препаратів для надання невідкладної допомоги, однак, цих обсягів недостатньо, щоб забезпечити абсолютно всіх пацієнтів, тому й доводиться вдаватись до практики добровільних внесків.

Окремо акцентував увагу підлеглих і, зокрема Дмитра Єгорова, Володимир Чепурний на пільгах для учасників АТО. Українські військові мають безперешкодно користуватись всіма соціальними гарантіями, які їм надано державою! Головний лікар ТМО запевнив, що лікарі з великою повагою відносяться до воїнів, тому по даному питанні не існує жодних проблем.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок