Рекет? Рибники з ринку на АКЗ просять владу узаконити їх діяльність

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.05.2019 · 12:34 · переглядів - 2800

29-го травня, на Рибному ринку АКЗ відбувся стихійний мітинг. Продавці розповідають про вимагання грошей за право торгувати і закликають міську владу узаконити їх діяльність, щоб у кримінальних елементів не було спокуси вдаватись до методів 90-х.

Рекет? Рибники з ринку на АКЗ просять владу узаконити їх діяльність

Продавці ринку звернулись за допомогою до активістів. Громадський діяч Антон Лотарєв коротко охарактеризував ситуацію, в якій опинились люди.

На цьому місці ринок існує більше 10 років. Люди тут працюють сім'ями, однак сьогодні їх робота жодним чином не врегульована міською владою. Через це і виникають ситуації, подібні сьогоднішній — чоловік поставив ультиматум людям: “Хочете працювати — платіть”. Всю інформацію з цього приводу вже передали правоохоронним органам, які займаються розслідуванням. Сьогодні ж ми звертаємось до представників міської влади узаконити діяльність рибного ринку на АКЗ, - відзначив Антон Лотарєв.

Продавці зазначають, що готові сплачувати всі необхідні внески в установленому порядку. Головне, щоб вони мали законні підстави працювати. За коментарем з приводу ситуації з рибним ринком на АКЗ ми звернулись до заступника міського голови Оксани Деєвої.

Деева Оксана

Проблема в тому, що торгувати на узбіччі дороги не можна. Далі від дороги — земля лісового фонду, яка перебуває в державній власності. Ми не маємо права розпоряджатись цими територіями. Єдиний вихід — перенести ринок в інше місце на АКЗ, - прокоментувала Оксана Деєва.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок