“Трогательный зоопарк”, “Перевозки в Донецк и Макеевку” - комісія наклала штрафи за розклеювання оголошень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.06.2019 · 19:42 · переглядів - 1378

По двом встановленим фактам розклеювання оголошень в невстановлених для цього місцях адміністративна комісія застосувала штрафні санкції.


Оголошення про пасажирські перевезення в тимчасово окуповані райони Донецької і Луганської областей, до Російської Федерації, в Бердянську можна побачити не лише на зовнішніх рекламних носіях, а й на стовпах, зупинках, деревах, фасадах домів і т.п. Приблизно раз на місяць правопорушники — як правило пересічні мешканці, які виконують даний вид робіт за плату, стають фігурантами засідання адміністративної комісії.

“Трогательный зоопарк” - відповідач по даному адміністративному протоколу з'явився на засідання адміністративної комісії, свою провину визнав, однак зазначив, що справи у закладу йдуть не найкращим чином, тому рекламу пообіцяв ліквідувати після курортного сезону. Членів комісії така позиція не задовольнила — правопорушнику дано завдання в найкоротший термін зняти всі оголошення. За факт розклеювання реклами в невстановлених для цього місцях виписано штраф — 340 гривень.

Відповідач, який розклював оголошення про пасажирські перевезення до Донецька та Макіївки засідання проігнорував, тому і отримав максимальний розмір штрафу 1340 гривень.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок