Викрадачі вимагали від потерпілого 41 тисячу долларів США

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
14.06.2019 · 15:09 · переглядів - 3466

Повідомлено про підозру трьом зловмисникам, які викрали мешканця Бердянську та вимагали в останнього 41 тис. доларів США


Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за. ч.2 ст. 189 ККУ (вимога передачі чужого майна з погрозою застосування насильства над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч.2 ст.146 КК України (позбавлення волі і викрадення людини, вчинені з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалось заподіянням потерпілому фізичних страждань, здійснюване протягом тривалого часу).

Відтак, вчора, 13 червня, перебуваючи в місті Бердянськ, троє мешканців міста Запоріжжя, діючи умисно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, викрали мешканця міста Бердянська, якого насильно посадили в автомобіль «MERCEDES – BENZ», таким чином позбавили волі потерпілого протягом тривалого часу і заподіяли йому фізичних страждань.

Крім того, вищевказані особи вимагали від потерпілого грошові кошти у сумі 41 000 доларів США. Цього ж дня автомобіль «MERCEDES – BENZ» був зупинений правоохоронцями та злочинці були затримані.

Наразі злодіям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.189, ч.2 ст.146 КК України.

Наразі досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок