Розпочинається обробка зелених насаджень від шкідників

По матеріалам пресс-службы исполкома
18.06.2019 · 17:06 · переглядів - 490

За інформацією управління житлово-комунального господарства 6 червня пройшов конкурс з визначення переможця щодо надання послуг дезінсекції дерев від шкідників.


Переможцем було визнано КП «Бердянська профдезінфекція» ЗОР, з яким було підписано договір на суму майже 80 тис. грн. Спеціалістами було проведено обстеження зелених насаджень та виявлено очаги ушкодження шкідниками (тлею).

Нагадаємо, що минулого року вперше за кілька десятків років проводились роботи із знешкодження шкідників дерев (червець мучнистий, ільмовий листоїд, ясеневий чорний пильщик), відзначалась ефективність цієї роботи. В поточному році планується провести повторну обробку проти цих шкідників, проте наразі спостерігається масове ушкодження тлею крон дерев. Саме з боротьби проти цього шкідника розпочинається робота КП «Бердянська профдезінфекція».

Тож, сьогодні, 18 червня, о 17:30 розпочнуться роботи з обробки зелених насаджень на пл. Єдності. Спеціалісти КП «Бердянська профдезінфекція» нагадують мешканцям міста щодо важливості тимчасового обмеження перебування поряд з місцями обробки дерев, які будуть позначені відповідною стрічкою.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок