Мешканець села Берестове за систематичні крадіжки на три роки потрапив за ґрати

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
20.06.2019 · 14:13 · переглядів - 289

Бердянською місцевою прокуратурою скеровано для судового розгляду в лютому 2018 року до суду обвинувальний акт за ч.2 ст.185, ч.3 ст.185, ст.395 КК України.


Встановлено, що в один із днів  на початку вересня 2017 року в с. Берестове Бердянського району Запорізької області В., зайшов на неогороджену територію домоволодіння таємно викрав належний Г. майно. Після цього В., з викраденим майном залишив місце вчинення злочину, розпорядившись викраденим на власний розсуд, чим завдав потерпілому майнову шкоду.

Крадій на цьому не зупинився та скоїв протягом вересня-грудня 2017 року на території села ще чотири крадіжки причинивши потерпілим які проживають в вказаному селі майнову шкоду.

Крім того, у листопаді  2017 року за поданням Бердянського відділу поліції Головного Управляння Національної поліції в Запорізькій області ухвалою Бердянського міськрайонного суду Запорізької області йому встановлено адміністративний нагляд строком на один рік з застосуванням у повному обсязі адміністративних обмежень.

Однак, всупереч вказаним в ухвалі суду обмеженням, злочинець, без поважних причин, самовільно, з метою ухилення від адміністративного нагляду з 08.11.2017 року  по  25.12.2017 року залишав місце свого проживання, чим умисно порушував правила адміністративного нагляду, встановлені ухвалою Бердянського міськрайонного суду.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Бердянським міськрайонним судом, обвинувачену вироком суду засуджено до покарання у вигляді 3 роки 1 місяць позбавлення волі.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури

М.Васильєв




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок