Бердянець Євген Пастух в складі Збірної України готується до Кубку Світу з кайт-флаїнґу у КНР

По матеріалам клуба Зоряний
27.06.2019 · 15:06 · переглядів - 591

В місті Херсон з 22 червня 2019 року розпочалися підготовчі збори Збірної України з кайт-флаїнґу. В рамках події Українська Асоціація Повітряних Зміїв, яка і формує Збірну, 23.06.2019 р. провела для мешканців і гостей міста Свято повітряного змія KhersonCityOfPeaceInternationalKiteEvent 2019.

Бердянець Євген Пастух в складі Збірної України готується до Кубку Світу з кайт-флаїнґу у КНР

На захід були запрошені визнані майстри світового рівня, друзі нашої Асоціації, з Аргентини, Естонії та Ізраїля. Також і члени Збірної України на чолі з її капітаном – Павлом Шмулевичем з Херсона – порадували близько 1 тисячі гостей Свята й показали свою майстерність, готуючись до Кубку Світу з кайт-флаїнґу 2019 у Китаї.

Гості стали не тільки глядачами запусків найкращих кайтів України, нагороджених на міжнародних чемпіонатах і фестивалях, але й змогли стати активними учасниками події, отримавши унікальну можливість спробувати свої сили у керуванні 3D кайтами, акробатичними повітряними зміями та парафойлами. Для всіх бажаючих були проведені воркшопиз власноручного виготовлення повітряних зміїв від наших фахівців.

24 червня Збірна України провела командні тренування в Олешківській пустелі, підвищивши кваліфікацію для участі у фестивалях і змаганнях повітряних зміїв в арабських країнах, які проводяться в пустельних ландшафтно-вітрових умовах.

Запорізький регіон був представлений паном Євгеном Пастухом з м. Бердянська – учасником Збірної України з кайт-флаїнґу, керівником Запорізького обласного клубу кайт-флаїнґу Української Асоціації Повітряних Зміїв. Євген Пастух презентував авторські кайти, провів майстер-класи з керування різними типами повітряних зміїв, поширив свій досвід в роботі з кайт-флаєрами шкільного віку та провів тренування херсонської молодіжної команди Асоціації.

Запрошуємо представників мас-медіа та журналістів для якнайширшого висвітлення процесу підготовки Збірної України до Кубку Світу з кайт-флаїнґу 2019 у Китайській Народній Республіці і загалом діяльності Української Асоціації Повітряних Зміїв.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок