Зловмисник опинився під вартою за браконьєрство

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
03.07.2019 · 09:23 · переглядів - 1157

Під вартою опинився браконьєр, який завдав тілесні ушкодження правоохоронцю та вчинив розтрату ввіреного майна на суму 700 тис. грн.


Завдяки скоординованим діям прокуратури та поліції було встановлено, що протягом січня – лютого зловмисник Ч., порушуючи чинне законодавство України, виловив незаконно з акваторії Азовського моря живі водні біоресурси, чим завдав державі збитки на суму 7,8 млн. гривень.

Крім того, останній перебуваючи на судні СЧС «Вера», умисно завдав працівнику правоохоронного органу легкі тілесні ушкодження при виконанні ним своїх службових обов’язків.

Також вказана особа, будучі директором декількох підприємств зловживаючи своїм службовим становищем, вчинив розтрату ввіреного йому майна, а саме водних біоресурсів, чим завдав збитку іншій юридичній особі на суму близько 700 тис. гривень.

Під час проведення досудового розслідування слідчим за погодженням з прокурором Приморського відділу Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному.

За результатами розгляду зазначеного клопотання останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.

Спіробітниками поліції підозрюваного затримано у залі суду.

На разі досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок