Фахівці центру зайнятості завітали до Червоної гвоздики

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
10.07.2019 · 12:21 · переглядів - 389

Літо – це особливий стан душі, коли кожен день може стати пригодою, коли трапляються любові і закоханості, коли солодкі обіцянки просто вислизають з рук , та все ж залишають по собі малиновий після смак.

Фахівці центру зайнятості завітали до Червоної гвоздики

Та де ж, як не в літньому таборі, відбуваються щасливі і незабутні моменти, які залишаються прекрасними спогадами на все життя. Але в калейдоскопі вражень не слід забувати про важливі речі, наприклад такі, як власне професійне майбутнє, «ким бути?», «який ВУЗ обрати?», адже це є важливим питанням для молоді.

Тому, з метою активізувати й розширити знання старшокласників про різноманітний світ професій, розвивати моральні якості, виховувати позитивне ставлення до навчання та майбутньої професійної діяльності, 9 липня поточного року адміністрація ДЗОВ "Червона гвоздика" запросила фахівців з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості для проведення профорієнтаційного заходу.

Провідний фахівець з профорієнтації Юлія Костенко провела для вихованців інтерактивний урок з профорієнтації у форматі брейн – рингу. Як показала практика , цей метод подачі інформації дуже подобається молоді, адже такий формат розвиває та виховує їх всебічно. В брейн-рингу «У світі професій» взяли участь команди першого та другого загону. Діти виявились дуже активними, кмітливими та обізнаними в професійній галузі, що спричинило труднощі в підведенні підсумків.

Як виявилось в ході уроку, більшість старшокласників вже визначились з майбутньою професією та навіть ВУЗом, де можна її отримати. Але завдяки інформації, яку надала Юлія Костенко вихованці табору стали більш грамотними та обізнаними в сфері професійної діяльності, їм дуже сподобався метод подачі матеріалу. Протягом заходу панувала дружня атмосфера, діти були в піднесеному настрої, а поставлена мета була досягнута. За висновками розрахункової комісії, кожна із команд перемогла в певній номінації. Наприкінці гри команди були нагороджені грамотами.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок