На межі вибуху — мешканці частини Колонії та Слобідки вимагають роз'яснень з приводу відключень електроенергії

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.07.2019 · 13:25 · переглядів - 3435

До редакції звернулись мешканці вул. Курортної та Белінського. За їх словами з минулого тижня в їх будинках постійно вимикають світло. Енергетики жодних повідомлень не публікують. Люди обурені.


Мешканці скаржаться, що в електромережі чітких коментарів не дають. Графіки відключень не відомі, через що люди не можуть розпланувати день, як бути з продуктами і т.д. При тому, що в цій частині міста чимало бердянців тримають курортників. Щоденне відключення електропостачання не додає привабливості серед відпочивальників в і без того слабкий сезон.  Люди вимагають роз'яснень з боку БРЕМУ, а від влади реалізації обіцянок — якщо говорили про узгодження з мешканцями графіків відключення під час реконструкції мереж — виконуйте.

За коментарем ми звернулись до заступника міського голови Григорія Горячова.

Горячев Григорий

На цих вулицях проводяться планові роботи з реконструкції, в рамках інвестиційної програми. За нашими даними людей повідомляли про відключення. Ми обов'язково передамо керівництво БМРЕМу побажання людей, щоб графіки відключення додатково погоджувались з мешканцями та публікувались в ЗМІ, - заявив Григорій Горячов.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок