Новий проект реконструкції стадіону “Торпедо” надіслано у кілька фондів для пошуку фінансування

По матеріалам пресс-службы исполкома
16.07.2019 · 16:57 · переглядів - 2385

Останні дні темі відновлення повноцінного функціонування стадіону “Торпедо” приділяється багато уваги зі сторони молоді міста.

Новий проект реконструкції стадіону “Торпедо” надіслано у кілька фондів для пошуку фінансування

Як відзначалося раніше, вже наприкінці 2017 року було укладено договір на проведення коригування існуючого проекту реконструкції стадіону “Торпедо”, який був головним спортивним закладом міста і фактично не функціонує через аварійний стан. Тож за кошти міського бюджету проводиться розробка проектно-кошторисної документації по чергам. Наразі вже готовий та отримано експертний звіт на одну з черг - проект майданчику для спортивного ядра. (передбачається демонтаж аварійних трибун та облаштування поля, бігових доріжок тощо). Вартість цих робіт складає понад 60 млн.грн.

Головною метою нового проекту є створення на базі стадіону Бердянська навчально-тренувального центру, який дозволить забезпечити умови для занять спортом не тільки мешканців Бердянська, а й для проведення спортивних змагань національного рівня. Загальним проектом передбачено реконструкцію трибун, адміністративного корпусу, освітлення, облаштування поля зі штучним покриттям та облаштування бігових доріжок. Реалізація проекту дозволить вирішити проблему нестачі сертифікованих спортивних споруд у місті та в Україні в цілому.

Тож готова частина проекту вже подана для пошуку фінансування і початку робіт з відновлення роботи стадіону у кілька державних та міжнародних програм.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок