У громади міста Бердянськ є шанс отримати грант від Японського Уряду для придбання медичного обладнання

По матеріалам пресс-службы исполкома
17.07.2019 · 11:18 · переглядів - 826

На минулому тижні у Бердянськ завітала координаторка програми "Кусаноне" посольства Японії в Україні Юлія Заморська.

У громади міста Бердянськ є шанс отримати грант від Японського Уряду для придбання медичного обладнання

В Україні програма “Кусаноне” почала діяти з 2002 року. Це запропонована Урядом Японії програма фінансової допомоги для проектів розвитку і призначається для задоволення різноманітних потреб країн, що перебувають у стані розвитку. За програмою безвідплатна фінансова допомога надається неурядовим організаціям, лікарням, початковим школам, науково-дослідним інститутам та іншим неприбутковим організаціям з метою надання допомоги задля здійснення проектів розвитку цих організацій. 

Заявки на участь приймались протягом року до 31 березня, на огляд цього року отримано близько 500 заявок, з них відібрали 50, які тепер вивчають на місцях.

Серед відібраних - проект «Придбання сучасного обладнання для організації ендоскопічної допомоги в приймально-діагностичному відділенні лікарні м. Бердянська» - зазначила Юлія Заморська. Далі відібрані заявки ми передаємо у посольство Японії в Україні, де на другому етапі дипломати разом із послом відберуть проекти, які будуть подаватись для розгляду і визначення переможців у Токіо.

За інформацією координаторки програми, результати другого етапу будуть відомі восени, а переможці будуть визначені до кінця поточного року.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок