У дитячому садку №3 “Ластівка” триває масштабний капітальний ремонт

По матеріалам пресс-службы исполкома
18.07.2019 · 16:29 · переглядів - 380

Заступники міського голови Юлія Дойнова та Оксана Дєєва під час виїзної наради оглянули хід виконання робіт на об’єктах міста, де зараз тривають капітальні ремонти, які координує управління капітального будівництва виконкому.

У дитячому садку №3 “Ластівка” триває масштабний капітальний ремонт

Зокрема разом з в.о. начальника управління капітального будівництва Антоном Федюковичем вони ознайомились з виконаними роботами та перспективами їх продовження в дитячому садочку №3 “Ластівка”.

Завідувач дитячого садку Поліна Завада подякувала від колективу закладу та батьків будівельникам за роботу і міський владі за виділене фінансування, бо нарешті розпочалися такі кардинальні зміни у садочку. Наступного року заклад буде відзначати 55-річчя заснування і всі сподіваються, що дитсадок буде зустрічати свій ювілей повністю оновленим.

Як відзначив керівник підрядної організації, яка виконує роботи, Олег Табаков, тільки заміна минулого року частини старих вікон на нові у молодших групах створила умови для комфортного перебування малечі — температура у групах від 13-16 градусів взимку одразу піднялася до 26-28 градусів. Роботи ще багато, але важлива частина вже зроблена — капітально відремонтована вся покрівля, яка протікала в кількох місцях, майже повністю замінені вікна, залишилися великі вітражні у коридорах. Наразі триває утеплення фасаду частини будівлі, де розташовані молодші групи садочку.

Заступник міського голови Оксана Дєєва відзначила, що проект на проведення капітального ремонту було розроблено давно, заклад був у дуже поганому стані: “З минулого року почали з міського бюджету виділяти кошти на початок робіт, вже проведено робіт на суму 2,5 млн. грн. Виконана важлива частина — ремонт покрівлі. Ми пройшлись по групам, де вона постійно протікала, і побачили, що все гаразд після такого великого дощу, що був напередодні. Ми будемо продовжувати роботи, щоб максимально до зимового періоду провести утеплення будівлі”.

Як повідомив Антон Федюкович, загальний проект капітального ремонту дитячого садку №3 вартує понад 9 млн.грн. У планах ще заміна системи вентиляції, опалення, встановлення індивідуального теплового пункту, внутрішні роботи, благоустрій тощо.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок