Бердянський серійний злодій відправиться на п'ять років у в'язницю

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
19.07.2019 · 16:08 · переглядів - 1460

Бердянською місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за ч.2 ст.185, ч.2 ст.263, ч.1 ст.187 КК України.


Так, на початку листопада 2018 році знаходячись у магазині «Центр» в місті Бердянськ, С. із корисливих мотивів, з метою таємного викрадення чужого майна, скориставшись тим, що потерпілий залишив свій верхній одяг у примірочній, непомітно для потерпілого та сторонніх осіб, з кишені куртки викрав його мобільний телефон.

Після цього, крадій разом із викраденим майном залишив місце скоєння злочину розпорядившись ним на свій власний розсуд.

Також, у листопаді 2018 злочинець скоїв ще дві крадіжки спричинивши потерпілим майнову шкоду.

Крім того, у тому ж місяці 2018 року, перебуваючи на ринку по в місті Бердянськ, засуджений, придбав виготовлений саморобним способом ніж, який сховав рукав надітої на ньому куртки, та почав незаконно носити його при собі, маючи при цьому, можливість його швидкого використання.

Однак, через декілька днів правопорушник був зупинений працівниками поліції, які під час поверхневого огляду виявили та вилучили холодну зброю, а саме ніж.

Не зупинившись на скоєних злочинах С., біля будинку в м.Бердянськ, с заду підійшов до потерпілої та напав на неї, а саме: приставивши правою до горла потерпілої ніж, почав погрожувати їй застосуванням фізичного насильства, став вимагати передати йому мобільний телефон яким користувалась остання. Одразу після цього, С. продовжуючи свої злочинні дії, вирвав з рук потерпілої сумку в якій був її мобільний телефон та платіжні банківські картки. Після цього грабіжник разом із отриманим в ході нападу майном залишив місце вчинення злочину, розпорядившись ним на свій власний розсуд. Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Ігор Олександрович Власов




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок