Юні футболісти мікрорайонів Азмолу та Колонія зіграли перший матч на нових сучасних футбольних полях

По матеріалам пресс-службы исполкома
20.07.2019 · 12:35 · переглядів - 698

Сьогодні відбулося символічне відкриття нових міні-футбольних полів в гімназії №3 “Сузір’я”, що на Азмолі, та в школі №20, що в мікрорайоні Колонія.

Юні футболісти мікрорайонів Азмолу та Колонія зіграли перший матч на нових сучасних футбольних полях

Це стало можливим завдяки участі Бердянська у державній програмі “Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України”. Однією із умов участі була наявність у подавача співфінансування. Тож відбір пройшли з Бердянська два штучних міні-футбольних поля - у гімназії №3 “Сузір’я” та в школі №20. Загальна вартість робіт з облаштування одного поля складає 2,2 млн.грн, з яких 50% - це кошти державної програми, а 50% - міського бюджету. Нагадаємо, що за кошти міського бюджету також була розроблена проектно-кошторисна документація.

Директор гімназії №3 Оксана Кривунь висловила слова вдячності міський владі за нове місце активного дозвілля для дітей мікрорайону, учнів гімназії, які в подальшому будуть намагатися прославляти місто спортивними досягненнями.

Дойнова Юлия

“Таких стадіонів у нашому місті лише два — у мікрорайоні Азмол та у вашій школі. Ми дуже хочемо, і це ідея і бажання міського голови, щоб у кожній школі нашого міста був такий стадіон, - відзначила в.о. міського голови Юлія Дойнова. - Попереду ще багато роботи у цій школі. На сьогодні управлінням капітального будівництва розроблено проект її капітального ремонту. Я впевнена, що разом із депутатським корпусом це вдасться і ми якомога скоріше почнемо його реалізовувати”.

Депутати міської ради привітали всіх мешканців мікрорайонів, учнів школи із здійсненням мрій - мати новий стадіон, побажали дітям займатись спортом та подарували подарунки.

Нагадаємо, що минулого року відкрили оновлений після реконструкції стадіон у школі №3 завдяки співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ при підтримці Уряду Німеччини.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок