Ефективність управління – КП «Компос» з Нововасилівки перевірить УЖКГ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.07.2019 · 15:47 · переглядів - 869

Після утворення Бердянської ОТГ комунальні підприємства сільських рад перепідпорядкувались Бердянській міськраді. Станом на червень-липень на підприємстві утворилась заборгованість по заробітній платі, в проблемі вирішили розібратись в мерії


На засіданні комісії з погашення заборгованості по заробітній платі проаналізували діяльність КП «Компос», яке надає послуги з водопостачання та вивезення сміття в Нововасилівці та селищі Роза. Середня по підприємству зарплата нижче середньої по Бердянську по відповідній галузі. Крім того, існує заборгованість за липень.

Як пояснив представник підприємства, заборгованість по заробітній платі буде ліквідовано одразу після перерахування коштів за надані послуги. Для стабілізації економічної ситуації на підприємстві планується підвищення тарифу на послуги. Наразі проводяться розрахунки.

Начальник Управління праці та соціального захисту населення Наталя Токмань порадила направити листа від комісії на адресу УЖКГ для проведення спеціалізованої перевірки підприємства з метою налагодження більш ефективною діяльності.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок