Почути думку батьків та колективу закликали владу на зборах в БСШ 16

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.07.2019 · 18:33 · переглядів - 3690

На зборах трудового колективу та батьківського активу 16-ї школи ухвалено рішення звернутись до керівництва міста про проведення зустрічі кандидатів на посаду директора та організаторами конкурсу на території школи, а при голосуванні за керівника закладу, членам комісії врахувати думку батьків і педагогів.


Батьківський актив та педагогічний колектив висловили підтримку нині діючому директору школи Наталі Кондратюк.

Нашу роботу підтверджують наші показники - якість освіти 75%, що значно перевищує дані з багатьох інших шкіл, за результатами цьогорічного ЗНО БСШ 16 посіла друге місце. Я не бачу об'єктивних факторів для заміни керівництва, - зазначила завуч Олена Нюкало.

Профспілкова організація, представники батьків та колишні випускники також висловились на підтримку Наталі Кондратюк.

Враховуючи, що до складу комісії входять керівники міста, фахівці мерії та міськво на зборах звернулись до членів комісії при голосуванні за кандидатів на посаду директора школи, врахувати думку батьків та вчителів.

Крім того, було окремо проголосовано звернення про перенесення ознайомлення кандидатів та їх баченням розвитку навчального закладу з трудовим колективом і батьками до актової зали 16 школи. В разі, якщо звернення буде проігноровано, ще один кандидат на посаду директора Володимир Греб закликав батьків прийти 31-го липня 13:30 до БК "Софіт".




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок