Проігнорували думку спеціалістів – зелені насадження міста атакував мучнистий червець

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.07.2019 · 10:52 · переглядів - 2603

Не озброєним оком пересічні громадяни можуть побачити обсяги уражень зелень насаджень міста – дерева покриті білою пліснявою. На апаратній нараді в мерії фахівці прямо заявили, така ситуація – результат відсутності належного фінансування.


Так, відповідаючи на запитання представників громадськості про причини ураження зелених насаджень, директор КП "Профдезінфекція" Геннадій Троценко повідомив, що масові ураження дерев результат відсутності профілактичних робіт восени минулого року та весною 2019-го.

Проблема з’явилась з минулого року. Ми наголошували, що необхідно було обприскувати дерева восени і потім ще один раз весною. Однак обсягів фінансування у нас вистачило лише на опрацювання дерев один раз. Роботи ми виконали вже влітку. 100 тисяч гривень повністю освоєно. Наразі очікуємо кошти для продовження робіт, - заявив Геннадій Троценко.

Міський голова Володимир Чепурний не знайшов нічого кращого, ніж перекласти відповідальність на керівника підприємства – роботи необхідно було виконувати весною, а зараз гроші не потрібно «закапувати в землю».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок