В мерії заявляють про зменшення кількості стихійних звалищ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.07.2019 · 12:18 · переглядів - 397

Пілотний проект, як його охарактеризував міський голова Володимир Чепурний, реалізовують в Колонії по боротьбі зі стихійними звалищами. Заступник директора КП «Бердянськекотранс» Олег Оргієць заявив про успіхи комунальників.


В мікрорайоні Колонія ми встановили 31 контейнер для сміття, нам один день збільшили періодичність вивезення ТПВ. Це дало свій результат – кількість звалищ зменшилась на половину. Хоча люди все одно продовжують складувати відходи на загальноміських територіях, - повідомив Олег Оргієць.

Крім того, Олег Оргієць закликав мешканців міста не складувати траву та гілки дерев в контейнери для сміття. Комунальники також виявили, що ряд магазинів забивають контейнери своїми відходами. Міський голова Володимир Чепурний доручив провести роз’яснювальну роботу з приватними підприємцями мікрорайону і укласти з ними договори.

На звернення мешканців, на кінцевій зупинці Коси додатково встановлять контейнер для сміття. Голова вуличного комітету Наталя Якімук підкреслила, що підприємець, який має слідкувати за своєчасністю вивезення ТПВ зі своїми обов’язками не впорався, тому необхідна допомога комунальних служб.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок