Травма дитини – гірка на Слобідці працює незаконно

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.08.2019 · 17:19 · переглядів - 2170

За даними редакції гірка, з якої впав чотирьохрічний хлопчик на Слобідці, працює незаконно. Адміністративний відділ склав протокол на власника атракціону.


За інформацією редакції, власник атракціону (бізнесмен із Запоріжжя) так і не надав дозвільних документів на розміщення надувної гірки. Більше того, споруду встановили за межами пляжу, зачепивши територію РКП «Маяк». Адміністративний протокол складено по факту захаращення загальноміської території.

Ситуація показова – більшу частину літа підприємець відпрацював без документів. З порушеннями правил безпеки. Ймовірний штраф, який може отримати підприємець – 1800 гривень. Це максимум. У зв’язку з цим виникає безліч запитань до міської влади – як можна проґавити незаконний атракціон на одному з популярних міських пляжів в популярній зоні відпочинку? Скільки ще таких атракціонів працює в місті незаконно? Інші розваги на цьому пляжі законні?

Інцидент, який трапився з хлопчиком результат діяльності міської влади. На щастя в цьому випадку, хлопчик обійшовся без серйозних травм і дитину вже виписано з лікарні. Та чи може вважатись правильною практика, коли перевірки починають проводити після резонансного інциденту за участі дитини?




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок