В Бердянську поліцейські групи реагування патрульної поліції затримали грабіжника

По матеріалам пресс-службы полиции
06.08.2019 · 11:11 · переглядів - 2467

Працівники поліції розшукали зловмисника, який у місті Бердянськ пограбував чоловіка. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження.

В Бердянську поліцейські групи реагування патрульної поліції затримали грабіжника

Потерпілий надав прикмети зловмисника поліцейським. Під час відпрацювання прилеглої території працівники поліції групи реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий мешканець Дніпропетровської області 1982 року народження, у якого було вилучено викрадене. Начальник Бердянської поліції зазначив інспекторів грпп реагування Сергія Московченко, Дениса Бучакчійского, Вадима Зелезнюка.

На сьогодні фігурант затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до Ізолятору тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За санкцією статті зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок