Аналіз самооборони: більше третини МАФів міста працює незаконно

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.08.2019 · 16:17 · переглядів - 1132

На апаратній нараді  в мерії очільник Бердянської самооборони Віталій Жавжаров озвучив результати моніторингу Самооборони законності діяльності тимчасових споруд міста.


Картина шокуюча. Перевірку проведено практично по всім мікрорайонам міста. Перевірялись торговельні точки по всім мікрорайонам, а також на пляжах. Всього перевірено 173 точки, з них куточки споживача є на 58 об’єктах. З 173 точок мають паспорти прив’язки аж 54, всі інші працюють під чорним прапором. Торгують алкоголем з 173-х точок – 123, з них ліцензію мають аж 52! 2/3 працюють пі чорним прапором. Приблизно така ж картина по тютюну. Перед нами проходила комісія вони жодних порушень не виявляли, за ними йшли ми і виявляли масу недоліків, - повідомив голова Самооборони Бердянська Віталій Жавжаров.

Міський голова Володимир Чепурний своєрідно відреагував на озвучену інформацію. Володимир Павлович зазначив, що поліція має належним чином виконувати свої обов’язки і перевіряти  дозвільну документацію на торгівлю алкоголем. Проте, активіст зазначив цілий ряд фактів, які мають безпосереднє відношення до компетенції міської влади. Нажаль мер міста лише перевів відповідальність на правоохоронні органи.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок